Alege oricare dintre cele 2 opțiuni: Perfect Casa, Dream Casa și:

1. Ai proiect complet de mobilare făcut de un arhitect testat.

2. Ai incluse soluții pentru mobilă la comandă sau din magazine.

3. Ai inclusă consultanță pentru finisaje, plan mobilare, plan prize și lumini.

4. Ai inclusă vizita designerului la locație.

5. Ai timpi de livrare accelerați: de la 1 la 2 săptămâni.

6. Ieși pe plus chiar acum, chiar dacă vrei să începi amenajarea în toamnă!

Grăbește-te! Reducerile sunt valabile doar:
2020-08-05T11:00:00
00
zile
:
00
ore
:
00
minute
:
00
secunde

Îți dăm timp sa îți pui planurile în aplicare

Profită de reducerea de 20% și comandă pachetul de design potrivit ție! Ai reducere instant 15% la care se adaugă 5% atunci când faci plata avansului. Total 20%.

15 % reducere instant!

Dream casa

1.890 lei1.590 leipreț / cameră

Și totul va ieși de vis

Atenția la detalii, unicitatea și creativitatea maximă definesc pachetul cel mai complet de amenajare.

Grad de satisfacție al clienților peste 95%.
3d_rotationVizualizare 3D
Creativitate
Personalizare
Funcționalitate
  • check2 revizii incluse
  • checklista de cumpărături
  • checkconsultanță pentru finisaje
  • checkplanul de iluminare
  • checkdecorațiuni
  • checkselecție de obiecte (2D)
  • checkplanul de mobilare (2D)
  • checkdesenele mobilierului la comandă
  • checksimulare realistă a camerei amenajate (3D)
access_timeTimp livrare: 2 săptămâni / cameră
15 % reducere instant!

Perfect casa

1.190 lei1010 leipreț / cameră

Eficientizezi fiecare spațiu din casa ta

Atenția la aspectul funcțional și personalizat al spațiului definește acest pachet, în care ai inclusa și vizita designerului.

Peste 80% dintre clienții noștri recomandă acest pachet pentru eficientizare spațiului.
event_seatVizualizare 2D
Creativitate
Personalizare
Funcționalitate
  • check2 revizii incluse
  • checklista de cumpărături
  • checkconsultanță pentru finisaje
  • checkplanul de iluminare
  • checkdecorațiuni
  • checkselecție de obiecte (2D)
  • checkplanul de mobilare (2D)
  • checkdesenele mobilierului la comandă
  • removesimulare realistă a camerei amenajate (3D)
access_timeTimp livrare: 2 săptămâni / cameră

Fresh Casa

640 leipreț / cameră

Mergi la cumpărături cu lista într-o săptămână

Viteza și accesibilitatea definesc acest pachet prin care îți amenajezi casa cu mobilă din magazine. Colaborezi cu designerul online.

Cel mai mic preț pentru design interior din piață… Garantat!
event_seatVizualizare 2D
Creativitate
Personalizare
Funcționalitate
  • check2 revizii incluse
  • checklista de cumpărături
  • checkconsultanță pentru finisaje
  • checkplanul de prize și lumini
  • checkdecorațiuni
  • checkplanul de mobilare (2D)
  • removedesenele mobilierului la comandă
  • removesimulare realistă a camerei amenajate (3D)
access_timeTimp livrare: 1 săptămână / cameră

Nu stii ce sa alegi?

Suna-ne si te sfatuim gratuit
0755 023 225
Suntem disponibili 24/24

De ce să lucrezi cu noi?

Am mobilat până acum peste 3.000 de camere în toată România.

Am făcut peste 5.000 români fericiți în case funcționale și stilate.

Avem un grad de satisfacție de peste 95% al clienților.

Lucrăm cu peste 100 arhitecți testați și profesioniști.

Oferim garanția serviciului. Nu ne lăsăm până nu iese bine.

Avem peste 1.000 proiecte de apartament/case complet realizate.

Ce facem pentru tine?

  1. Te ascultăm cu atenție să îți înțelegem toate nevoile.
  2. Te scutim de bătăi de cap,  griji și alegeri interminabile. Primești de la noi lista de cumpărături și mergi la fix.
  3. Ai soluție completă de proiectare de la finisaje la mobilier la accesorii și decorațiuni.
  4. Vezi casa ta exact cum va arăta în realitate încă din etapa de proiectare prin randările 3D.
  5. Munca noastră se oprește doar când ești tu mulțumit. 

Suntem pregătiți în această perioadă. Tu ești pregătit?

Am pregătit designerii pentru a oferi serviciul online, fără niciun fel de rabat la calitatea proiectului.

Telefon