Cum funcționează?Câțiva pași simpli pentru a crea interiorul perfect pentru casa ta

1
Alege câte un pachet pentru fiecare cameră și trimite comanda
Știm că fiecare din noi are cerințe diferite pentru amenajare și de aceea ai libertatea să alegi un pachet diferit pentru fiecare cameră.
22
Ne spui mai multe despre proiectul tău
Te ajutăm să pregătești prima întâlnire cu designerul și să te gândești la toate detaliile care stau la baza proiectului de amenajare.
100% garantia serviciului: esti multumit de proiect sau iti iei banii inapoi
3
Colaborezi cu designerul în trei pași simpli
Designerul construiește proiectul tău de amenajare în trei etape și fiecare din ele trebuie să fie confirmată de tine pentru a merge mai departe.
Foarte simplu!

Foarte simplu, alegi mai întâi pachetul și adaugi camerele în coș pentru acel pachet. Ulterior poți să schimbi pachetul și să adaugi camere noi, la fel ca în pasul inițial.

Ai nevoie de ajutor?

Dacă dorești, poți primi consultanță gratuită privind alegerea corectă la numărul de telefon 0749 154 001.

Când ești gata, mergi la pasul următor și poți trimite instant comanda!

Yey! De aici mai este foarte puțin până să îți împlinești visul!”

Cum plătesc?

La început plătești un avans de 50% din valoarea coșului tău de cumpărături. Plata se poate face atât online cu cardul cât și prin transfer bancar.

Diferența de 50% o achiți la final după ce ai aprobat conceptul de amenajare realizat de designer.

Plata se poate face atât online cu cardul cât și prin transfer bancar.

garantia serviciului
check_circle
Trebuie să plătești avansul de 50% înainte de vizita designerului la locație.
check_circle
Suntem mândri de serviciile pe care le oferim și garantăm calitatea acestora și satisfacția clienților noștri. 

Designerul este interesat să cunoască cât mai în detaliu povestea ta, deoarece doar așa poate transpune în concept visele și preferințele tale.


Cu siguranță sunt lucruri la care nu te-ai gândit însă noi am pregătit un chestionar online care include cele mai importante aspecte privind amenajarea.

Pentru fiecare cameră pe care dorești să o amenajezi, îți recomandăm să pregătești un set de poze care te inspiră sau pe care le-ai văzut online și ți-au plăcut. 

Etapele de lucru cu designerulFuncționalul, esteticul și detaliile pentru implementare

1
Partea Funcțională a amenajării
Designerul pregătește amplasarea principalelor piese de mobilier în fiecare cameră (planul de mobilare) și selectează un set de obiecte care vor da startul amenajării.
22
Partea estetică a amenajării
În această etapă vezi conceptul de amenajare (moodboard/3D/randare), și înțelegi cromatica spațiului, texturile și toate detaliile amenajării.
100% garantia serviciului: esti multumit de proiect sau iti iei banii inapoi
3
Detaliile pentru implementare
Discuți compartimentările mobilierului și primești desenele tehnice pentru realizarea mobilierului la comandă (acolo unde este cazul).

În fiecare etapă designerul îți prezintă într-o întâlnire online propunerea lui. După aprobarea ta, el poate trece la etapa următoare.

După ce aprobi conceptul de amenajare, este necesar să achiți diferența de plată de 50% din valoarea serviciilor achiziționate pentru a primi detaliile complete ale proiectului.

Mobilierul din magazine

Este mobilier pe stoc și poți să îl achiziționezi imediat. Primești atât linkurile pentru comenzi online cât și adresele fizice ale magazinelor furnizorilor.

Mobilierul la comandă

Primești recomandarea unui furnizor ce realizează mobilier la comandă și care se încadrează în bugetul tău. La solicitarea ta, designerul poate să te ajute și cu o ofertă detaliată pentru mobilierul pe comandă

Finisajele

Designerul te ajută să alegi finisajele și îți recomandă furnizori de unde poți sa le achiziționezi. Îți recomandăm să separi bugetul pentru finisaje de bugetul pentru mobilier și decorațiuni.

Dacă întâmpini probleme cu piesele de mobilier din lista de cumpărături, poți contacta oricand designerul pentru a te ajuta să găsești o soluție.

Totul depinde de tine

Noi suntem pregătiți, designerii noștri la fel. Hai să începem amenajarea casei tale!

Telefon