chevron_left Inapoi la articole

Cum să ai acces rapid la zeci de designeri de top simplu și usor

Tu ai o casă care așteaptă să fie amenajată, StartCasa are pachetele potrivite pentru aceasta.

Într-o lume ideală, am putea să ne amenajăm instantaneu casa ca în fotografiile pe care le vedem pe Pinterest sau în reviste de design interior. În viața reală însă, suntem împiedicați de tot felul de factori. Avem resurse limitate de timp, avem resurse financiare care nu pot depăși bugetul, ca să nu mai vorbim de forma camerelor pe care vrem să le amenajăm, de disponibilitatea produselor pe care le dorim, de faptul că trebuie cercetate zeci de magazine pentru a găsi produsul ideal etc. StartCasa te ajută să treci peste multe dintre aceste probleme cu ajutorul unei echipe de zeci de designeri specializați în amenajări interioare, fiecare dintre ei cu nenumărate proiecte la activ, care-ți vor oferi soluțiile cele mai potrivite pentru a crea, în cel mai scurt timp posibil, locuința ideală.

Tot ce trebuie să faci este să te decizi care sunt camerele pe care vrei să le amenajezi cu ajutorul unui specialist și să comanzi, de pe site-ul nostru, pachetul potrivit încăperii respective. Avantajul este că poți combina pachetele cum vrei, achiziționând Dream Casa, pachetul de top pentru living, de exemplu, pe care ți-ai dori să-l vezi în 3D înainte de amenajare, și un Fresh Casa, mai ieftin și mai rapid, pentru baie sau dormitor.

Randare 3D prin pachetul Dream Casa
Proiect Design Fresh Casa

Tip: Ține cont de faptul că prețurile sunt pe cameră și nu țin cont de dimensiunile acesteia sau de felul în care sunt compartimentate. Un spațiu deschis, cu living și bucătărie, e calculat ca două camere.

Living și bucătărie Randare 3 prin pachetul Dream Casa

După ce ai realizat comanda și ai achitat avansul, vei fi contactat telefonic de un designer, după ce vei confirma că vrei acest lucru, pentru a discuta ideile de amenajare dorite. E bine să ai pregătit releveul spațiului și/sau fotografii, dar și imagini cu obiectele pe care deja le ai, dimensiunea spațiului și a obiectelor dorite. Dacă încăperea respectivă e amenajată de la zero, proiectul va include și partea de finisaje – un alt lucru pe care designerul trebuie să-l afle. De asemenea, este important să primească informații despre numărul membrilor familiei și activitățile care se desfășoară în casă, pentru ca propunerile sale să fie cât mai precise.

Tip: Fă-ți o listă cu toate aceste informații înainte de a contacta designerul.

Veți stabili împreună amplasarea în spațiu a mobilierului dorit, iar, ulterior, designerul va reveni cu un plan de amenajare care ține cont de informațiile oferite, dar care conține și recomandările sale.

Plan de amenajare living

Vei afla de la început care este timpul în care proiectul poate fi implementat, iar designerul îți va spune dacă bugetul tău este realist și îți va face propuneri pentru a ajusta proiectul sau bugetul în funcție de cerințe. Propunerile pot fi apoi revizuite, în funcție de pachetul ales, până ajungeți la formula ideală.

Info: Pe parcursul proiectului, poți discuta cu designerul și pe Skype, WhatsApp sau e-mail.    

După ce conceptul final de amenajare este confirmat de tine, vei primi de la designer lista de cumpărături, planul mobilierului la comandă și toate celelalte lucruri agreate, în funcție de pachetul ales. 

Designerii nu se ocupă și de execuția proiectului, dar îți pot recomanda echipele de meșteri și furnizori de încredere pentru realizarea mobilierului la comandă după planurile agreate.

Tip: Dacă unul sau mai multe dintre produsele din lista de cumpărături nu mai este disponibil în magazine, în termen de două săptămâni de la trimiterea listei, designerul îți va oferi o alternativă care să se încadreze în conceptul de amenajare.

Alege pachetul StartCasa care ți se potrivește.

E simplu! Alege pachetul și camerele, trimite comanda și ne apucăm de treabă!

Vrei să discutăm despre amenjarea ta?

Te ajutăm cu drag

Ne poți suna oricând!

0749 154 001

Randare 3d Dormitor- Dream Casa

Cele mai populare articole

Design de interior pe care ți-l permiți!

Toată lumea își dorește o casă frumoasă și amenajată cu stil, dar mai ales funcțională, în care să se relaxeze după o zi lungă de muncă. Toate bune și frumoase, dar cum se întâmplă în mod normal? Începi cu o luuungă căutare pe net după idei de amenajare, obiecte de mobilier, finisaje și după multe […]

Citeste articolulchevron_right
Cum să ai acces rapid la zeci de designeri de top simplu și usor

Tu ai o casă care așteaptă să fie amenajată, StartCasa are pachetele potrivite pentru aceasta. Într-o lume ideală, am putea să ne amenajăm instantaneu casa ca în fotografiile pe care le vedem pe Pinterest sau în reviste de design interior. În viața reală însă, suntem împiedicați de tot felul de factori. Avem resurse limitate de […]

Citeste articolulchevron_right
Telefon