În pană de idei?

Lasă-ne adresa de email și vei primi proiecte complete de design interior gratuit de la noi. Și nici măcar nu ne supărăm dacă te inspiri din ele.

Ofertă specială de sărbători: 50 pachete de design la un preț super accesibil.

În mod sigur te-ai gândit cum ar fi să te ajute cineva să îți amenajeze casa.

Este momentul ideal să fii răsfățat!

Și acum deschide ochii! Hai sa ne apucăm de treabă.

Am transformat serviciul de design interior considerat de lux, într-unul pe care ți-l poți permite.

Alături de tine sunt încă 1500 oameni care au folosit serviciul nostru. 95% la din ei sunt încântați de cum a ieșit. Hai și tu!

Am construit soluția perfectă de amenajare, în care tu și familia ta sunteți în prim plan. Totul se învârte in jurul nevoilor voastre, a personalității voastre și în mod sigur a bugetului vostru. Peste 100 designeri profesioniști și testați sunt gata să te ajute.

Nu o să mai petreci ore nesfârșite căutând mobilierul perfect. Designerul știe unde găsește mobilier la cele mai bune prețuri. Lucrăm cu cei mai buni designeri ca tu la final să exclami. WOW! Chiar este casa mea? Știm cum să o facem, avem peste 1.000 case transformate.

În două săptămâni  ai totul pus la punct. Aproape ca într-o clipire ți se va transforma casa și viața. Fiindcă totul este pus la punct în cele mai mici detalii, reușim să avem acest termen ambițios în peste 80% din situații.

Prăjitura de final:). Ca să fie și mai bine pentru tine. Ți-am pregătit o reducere pe măsură. 

Comandă acum serviciul de design și poți începe proiectul oricând in 2021

Design Interior transparent și accesibil

Înainte de a plasa comanda de design interior vrem să ne asigurăm că vei știi foarte transparent cum vei colabora cu designerul și mai ales ce vei primi.

Vei primi un proiect de design interior nu doar idei. În acest pachet ai incluse toate elemente necesare pentru a-ți implementa singur proiectul. Am făcut totul foarte simplu pentru tine. 

Soluția noastră de design interior este pretabilă pentru TOATE tipurile de cameră. Te încurajăm să comanzi cât mai multe camere pentru a avea un caracter unitar al locuinței.

Vei colabora cu designerul 100% online. Este sigur și clar mai confortabil.Iar prin video call o să fie ca și cum e acolo cu tine. 

În cadrul proiectului, designerul de interior îți va recomanda doar obiecte de mobilier care se găsesc în magazine. Nu-ți face griji colaborăm cu mai toate magazinele de mobilă mari sau mici. Vei primi soluția perfectă pentru tine la o calitate garantată.

Începând de la piesele importante (canapea, pat, sifonier, etajere etc) și până la ultimul detaliu sau ultima decorațiune de care este nevoie, totul este inclus în proiect. Indiferent de tipul de cameră.

Ca să fim siguri că vei înțelege exact proiectul de design, îl vei primi sub forma imaginilor realiste 3D sau tehnic spus randări 3D. Vei putea astfel să vezi exact cum va pica lumina pe anumite corpuri de mobilier și structura lor, din mai multe unghiuri. 

 Pentru a implementa proiectul primești lista de cumpărături personalizată care va cuprinde TOATE obiectele cu link la magazinele online sau adresa fizică, cod produs, disponibilitate plus multe alte informații care să te ajute.

Proiectul pentru o singură cameră durează în medie o săptămanâ. Contează și cât de repede îi răspunzi designerului.

În cazul în care ai cumpărat deja obiecte de mobilier, nu te panica, designerul le va integra optim în conceptul de design.

Startsmart este soluția perfectă de amenajare a casei tale. Vei colabora cu designerul 100% online prin video call.

Uite ce vei primi:

Plan de mobilare: Designerul la începutul proiectului îți poziționează fiecare obiect de mobilier în spațiu pentru a eficientiza cât mai bine locul.

Soluții mobilier și finisaje: În baza planului de mobilare arhitectul începe să îți dea recomandări pentru corpuri de mobilier, accesorii, decorațiuni și finisaje. Important: Toate soluțiile pentru mobilier sunt din cu produse în serie, fără mobilier la comandă.

Randări 3D-Imagini foto realiste: Proiectul începe să prindă contur. Designerul îți va trimite imaginile realiste iar tu vei vedea cum va arăta casa ta în viitor.

2 revizii – Nu este cazul să fii îngrijorat dacă nu îți place proiectul din prima. Ai la dispoziție două revizii pentru ca proiectul să te mulțumească pe deplin.

Lista de cumpărături – Odată ce ai agreat conceptul, designerul îți întocmește lista de cumpărături pentru a putea să îți implentezi proiectul.

Pe lângă aceste lucruri pe parcursul proiectului vei fi în contact permanent cu designerul.

Preț  *890 lei/cameră

În mod normal prețul unui proiect de design interior pentru o cameră este de 1490 lei, dar cu ajutorul tehnologiei reușim să îl oferim la un preț super accesibil. 

Pentru minim 3 camere – 890 lei **690 lei / cameră

** profită de super reducere și amenajează-ți toata casa unitar. 

Despre noi

Suntem o echipă de tineri profesioniști care ne-am asumat încă de la început o misiune dificilă.

Ne dorim să schimbăm în mai bine calitatea locuirii din România iar cu ajutorul tehnologiei vrem să transformăm designul de interior într-unul accesibil tuturor. 

După mai bine de trei ani de activitate suntem într-o direcție bună, și nu o spunem doar noi ci cei peste 1500 clienți servisați pâna acum care sunt încăntați de faptul că  designerul le-a creat o casă așa cum visau.

Designerii noștri 

Cei peste 100 designeri de interior cu care colaborăm sunt partenerii și totodată cartea noastră de vizită.

Toți designerii sunt recrutați în urma unui proces lung și foarte greu. Ne dorim să lucrăm cu profesioniști pe care să îi pregătim să ofere cele mai bune soluții pentru casa ta.

Rețeaua noastră de designeri este națională iar serviciul nostru este online, deci indiferent de unde locuiești poți accesa serviciul nostru.

Așa poate arăta casa ta

Lasă-te inspirat de proiectele noastre

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt.. vezi ce spun clienții noștri

Designerul a fost fantastic! a ascultat deschis toate preocupările noastre și a oferit diverse idei și soluții pentru proiect. A răspuns la toate întrebările noastre de design în timp ce a implementat extrem de rapid noi idei și soluții. Datorită lui, ne simțim încrezători în alegerile noastre și suntem atât de entuziasmați să începem amenajarea casei. Chiar și cea mică a fost încântată de versiunea de camera aleasa pentru ea. Recomandam cu încredere!

Vlad I. 
Proiect: living, bucătărie, două dormitoare, două băi.

Am avut o colaborare excelenta. Designerita a fost foarte ok, amabila, mi-a raspuns tot timpul. Ma bucur ca am apelat la voi, clar nu m-as fi descurcat singura.

Mândra V. 
Proiect: Dormitor și hol.

Foarte multumit de colaborare, designerul a fost foarte deschis sa gaseasca solutii. Nu ma asteptam ca un designer tanar sa se implice atat de mult si sa faca o treaba grozava. A fost prompt de fiecare data si a venit cu solutii pentru nevoile noastre.

Florin C.
Proiect: living, bucătărie și dormitor

Doar 50 pachete de design interior disponibile.

Telefon