chevron_left Inapoi la articole

StartCasa, câștigătorul premiului pentru Inovație la Gala CCIFER 2017

StartCasa a câștigat premiul pentru inovație, în cadrul competiției pentru inovație, antreprenoriat și responsabilitate socială organizată de Camera de Comerț și Industrie a Franței în România.

Proiectul a fost selectat dintre cele 30 de inițiative participante, iar câștigătorii au fost selecționați în funcție de maturitatea proiectului lor, performanța economică și impactul pe termen lung în societate.
StartCasa este prima aplicaţie mobilă din România, prin care cunoştinţele şi experienţa experţilor în construcţia casei sunt împărtăşite gratuit cu (viitorii) proprietari de case. StartCasa este un proiect antreprenorial dezvoltat în cadrul Holcim România, prin care procesul de informare cu privire la construcția casei este simplificat, oferind informaţii complete şi de calitate, într-un singur loc.
“Noi credem că orice proiect trebuie să fie în primul rând despre oameni. StartCasa există pentru a creşte, împreună cu voi, calitatea, confortul şi siguranţa caselor construite în România. Aceasta este misiunea pe care ne-o asumăm.”
(Echipa StartCasa)
Calitatea informaţiilor prezentate în aplicaţie este dată de un sistem riguros de validare a conţinutului: acesta este creat de o echipă extinsă de experţi în domeniu (arhitecţi, ingineri proiectanţi, ingineri constructori, meşteri, consultanţi imobiliari, financiari, etc.), iar ulterior este structurat şi rafinat de către echipa noastră internă.
Aplicaţia oferă conţinut media bogat, cu poze reale din şantierele din România, unde am suprins atât bune practici, cât şi practici pe care nu le recomandăm. Utilizatorii mai găsesc în aplicaţie avantaje şi dezavantaje ale diferitelor soluţii de construcţie, precum şi interviuri video cu experţi în domeniu.
Nu ne dorim să înlocuim implicarea directă a experţilor în construcţia casei, ci din contră, subliniem necesitatea implicării acestora, chiar de la începutul procesului. Ambiția noastră este de a furniza informațiile necesare pentru a putea lua cele mai bune decizii în momentele cheie, pentru a evita greşelile uzuale şi în final pentru a fi mai siguri de calitatea şi durabilitatea viitoarelor case.
La doar 10 luni din momentul lansării, ne mândrim cu peste 70.000 de utilizatori de la care învăţăm zilnic şi sute de testimoniale pozitive.

“StartCasa este proiectul nostru intraprenorial din mediul digital prin care viitorii proprietari de case sunt conectați cu experții de care au nevoie pentru a-și construi casa mult visată. Astfel creștem pas cu pas o comunitate care ne împărtășește viziunea – pentru ca România să construiască mai bine.”
Sofiane Benmaghnia, Director General Holcim Romania

Totul depinde de tine!

Noi suntem pregătiți, designerii noștri la fel. Hai să începem amenajarea casei tale!

Telefon